a song about a friend.

Jag blev till och med besviken när jag såg att det var han som hade smsat, och aldrig någonsin har jag känt så förut. Och 83 sms senare sitter jag och ler för mig själv. För jag känner ingenting, även fast vi smsbombar varandra med meningslösa meddelanden som nyförälskade fjortisar. Det känns himla bra att kunna känna att man inte känner någonting. För nu står jag stadigt på mina egna ben igen. Det gör inte ens ont när jag fantiserar om honom med andra tjejer. Jag har kommit över allt på riktigt nu. Nu är vi verkligen vänner.

 

Tumblr_lhgheijw3a1qbb2xuo1_500_large


would you care for a smoke?

"Röker du...alltid?"
"Nej. Bara när jag är full. Jag vet inte varför."
Hon tänker att allt han säger låter fint och rytmiskt, för han har en dialekt utan ursprung som bara just han har. Hon drar sitt finger sakta längs hans ryggrad och inser att även hans ryggrad är perfekt, precis som hans smala midja och stora, värmande händer. Så släpper han det ena greppet runt henne och flyttar sin cigarett till hennes läppar från sina egna. Hon tar ett bloss och begraver sedan sitt ansikte i honom igen och drar in honom så mycket som det bara går genom djupa andetag som fyller upp hennes själ med pirr och kärlek. Han håller om henne på nytt, fast hårdare, och de andas i takt och står kvar ett tag och bara andas även när cigaretten är fimpad och snön läcker in i deras skor.- Från min dagbok den sista kvällen innan vi gick utför.

let's have some fun.

Jag är trött på min tillvaro och vill göra drastiska förändringar i mitt liv. Utbudet av killar här är så himla dåligt, var finns alla killar som har utseendet, charmen och den ärliga och tydliga inställningen? Jag har lust att boka en sista minuten-resa till ett varmare land för att bara komma bort från min otroligt tråkiga vardag. Göra vadsomhelst som inte är...detta. Dock är pengar först och främst ett problem och sen skolan såklart. Kul liv man har.

 


I'm not the kinda girl who'd get messed up with you

Mina drömmar spårar alltid iväg långt, långt bort när jag somnar alkoholpåverkad. Det är ganska roligt när man vaknar och inser att det kanske inte alls är midsommar imorgon, eller att jag inte alls har en främmande pojke i sängen, eller att min hund inte alls har fått proteser och underbett. Och att få försvinna iväg långt, långt bort ibland är ganska skönt.

jag <3 loppisar

- kofta 30 kr
- kavaj 30 kr
materialistisk kärlek när den är som bäst. jag ska nog sluta handla på vanliga affärer, på en loppis man tio tröjor till priset av en ny, och dessutom är man ju sjukt miljömedveten och sjukt indie. wopwop

tinnitus i hjärtat

Everwood season 1 episode 1

a manner to act.

Det är ganska fascinerande att känna hur bekräftelse kan få en söndersmulad och nedtryckt själ att leva igen. Bekräftelse är så himla viktigt när man lever. För det liksom bevisar att man inte är helt ute och cyklar och att alla ens utspridda tankar kanske går att samla ihop någon gång ändå. Tack för bekräftelserna, för de gör mig fullt levande igen.

jag vill vara kär igen för det är fint att vara kär.

"Du håller om mig så hårt att jag nästan tappar andan och dör. Fast det gör ingenting.
Jag andas in dig och pussar försiktigt på dig och önskar att du aldrig ska släppa mig.
Men cigaretten tar slut och jag börjar släppa dig. Men du håller om mig ännu hårdare och vänder mitt huvud emot dig. Dina läppar är varma och du trycker dem emot mig så att det gör ont i hela ansiktet. Det här måste vara lycka, vad är det annars?"

- Från min dagbok när jag var som kärast

a case of you.

"Minns du när jag målade asfalten utanför ditt fönster med vit färg och bred pensel?
Jag skrev att jag inte ville leva utan dig med stora bokstäver och sedan när du rullade upp gardinen på morgonen och tittade ut så såg du det. Jag låg hemma och väntade på ditt samtal efter det där. Visste att det skulle komma. Dröjde med att svara när det kom. Spelade först oförstående. Sa att det måste vara någon annan beundrare. Att jag inte kunde stava ordentligt. Att du inte skulle tro på allt som du läste.
Och sedan sa jag att jag menade det; att jag inte ville leva utan dig.
Vi satt tysta i telefon och lyssnade på varandras andetag."

 

Jag kunde inte förlora dig för jag hade dig aldrig.
-Stockholm under ytan

does the mind rule the body?

1369450,mimnab2hxxn3uiablzqw3fon7lyxpeh+pof7qokknfprybhqhfybdpxiuonbvj8umwvltnryrzj8yx7fwcbwca==_large

I get along without you very well

Ut med gammalt och in med nytt.
Idag känns allt så himla rätt, för första gången på länge. Klädbytardag och jag kom hem med ett antal nya plagg, helt euforisk. Och det slog mig att funkar det med kläder borde det väl funka med det mesta? Saker slits, kläder sluts, relationer slits och man tröttnar, och då är det bästa nog att ersätta det med något annat, något bättre. Och framför allt - något nytt.

.

I wanted so badly to lay down next to her on the coach, to wrap my arms around her and sleep. Not fuck, like in those movies. Not even have sex. Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase. But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating. So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was a hurricane.

party with my pain.

Ikväll ska vi ut och dansa tills fötterna blöder.
För att glömma, för att börja om, för att vi fucking kan. Vi är bättre såhär.

 

1231340299_5_0gj9_large


förbannat förblindad

"När jag ser honom leta efter mig med blicken blir jag så barnsligt pirrig, för att han kollar efter just mig. När han hittar mig och lyser upp i ett stort leende blir jag sådär pinsamt varm inombords, för att han blev glad av just mig, av alla människor som existerar.
Sen så älskar jag hans armar runt mig, jag älskar hans händer på min midja, och jag älskar den djupa, intensiva blicken han ger mig ibland. Och när jag tittar på honom känner jag ett lyckorus som sträcker sig ut i varendaste finger och tå, bara för att han är så jävla fin."

 

- Från min dagbok när jag var som kärast

att kedjeröka. att tänka för mycket. att hata. att blunda. att älska. att dö inombords. att tappa bort sig själv. att hoppas. att dansa. att skrika. att förstöra. att svika. att skratta hysteriskt. att känna. LEVA.

And I don't know where I've been
And I don't know what I'm into
And I don't know what I've done to me.

 


My one mistake was that I never let you down.

2 atoms in a molecule

if love is just a game
then how come it's no fun?
if love is just a game
how come I've never won?
I guess maybe it's possible I might be playing it wrong
and that's why every time I roll the dice
I always come undone

truth

"Ofta blir man mycket förälskad i någon man känner ganska lite. Det kan bero på att ju mindre man vet, desto mer utrymme finns det för ens fantasi att ge den andre just de egenskaper man vill att han eller hon ska ha. Det händer att man misstar sig rejält"
Källa: Psykologi A-bok

pause.

"Kom bara"
"Kommmm"
"Vill va med dig"

 

När man fortsätter le och bli pirrig av söta, nattliga fyllesms, fastän man vet att de inte har mer än vänskapliga tankar bakom sig, borde man lägga denna nyfunna vänskap åt sidan ett tag? Än så länge känns det bra, men det kommer nog inte göra det om jag faller dit igen.

RSS 2.0