no limits

Att isolera sig och bara umgås med familjen kan vara mysigt, men går det några dagar övergår det till ren tristess och livet känns enformigt och ointressant. Men jag har ju sommaren att se fram emot. Och om 14 dagar är mina jävla prov över, och om 17 dagar tar jag studenten. Hur bra? Obeskrivligt bra. Bäst helt enkelt. Livet börjar.

 

Kära vänner, i sommar ska vi leva livet utan några hämningar. "Varför inte?" är frasen som ska stå för våran livsfilosofi (om den inte redan gör det). I sommar drar vi inga gränser för något. Tar chanser, agerar ännu mer spontant än vi gjort hittils. Man måste leva sin ungdom fullt ut innan man blir gammal och ångrar allt man inte gjorde. Och det är precis vad vi ska göra. Leva livet fullt ut. HUNDRA JÄVLA PROCENT.

 

Här är en lista på saker vi måste göra:
- Göra ett hål i en stor vattenmelon, fylla med vodka, låta vodkan absorberas, äta melon som vilken sommardag som helt och bli stenpackade.
- Hitta en hög punkt någonstans i Stockholm där man kan se vattnet, och hänga där både dagtid (picknick och solning) och på natten (se soluppgång).
- Tillverka jelloshots och föra med jordgubbssmakande gelé.
- Ha en tjejmiddag med Mexikanskt tema med massa mexikansk mat + tequila förstås!
- Hitta en mysig uteservering med billig öl på söder, kedjeröka och snacka skit i timmar.
- Ha en drinkkväll med massa frukter och juicer och mixa/skaka fram nya goda drinkar
- Röka (vattenpipa, vanlig pipa från Tanzania, cigaretter, slimcigaretter, gräs osv)

 

Tumblr_lk8g346n4h1qffig7o1_500_large

Åh.vad.jag.längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0